Шофьорите във Враца продължават да наглеят и да спират по все по-безумен начин по улиците на града. Възмутен гражданин засне поредното безхаберно шофиране и паркиране.
На снимката се вижда как някой с тузарското си BMW X5 е спрял точно на пешеходната пътека на ул. „Кръстьо Българията“  в града. Врачанинът по такъв начин е паркирал колата си, че е завзел не само половината пешеходна пътека, но и пътното платно. Така той, от една страна, пречи на нормалното пресичане на пешеходците, които нямат никаква видимост от  колата,  но и на шофьорите, които са принудени да навлизат в отсрещното платно, за да го заобиколят, пише BulNews.bg. „Автомобилът стоя паркиран там дълго време. Тия хора си спират, където си искат и не зачитат никакви правила. Не знам как не им писна и няма ли закони за тях. Къде е полицията? Спи ли?“,  коментира гневният врачанин. 

Това е не е първият, нито последният шофьор, който паркира така на тази пешеходна пътека, въпреки натовареността на трафика по улицата. Изглежда шофьорите на лъскавите возила не се притесняват от наказанията и санкциите, които се предвиждат за подобен вид нарушения.