По-рано днес стана ясно, че известната лекарка от Пловдив - д-р Галина Арабаджиева, се оказа жената, която преди няколко дни се самоуби на улица „Младежка“ в града.


                             Д-р Галина Арабаджиева

БЛИЦ припомня, че още на 27-ми февруари около 9,00 часа сутринта е подаден сигнал за инцидент. Според предварителната тогава информация, загиналата е полетяла от междустълбищна площадка на седмия етаж. Живущи в района твърдят, че жената не е живеела в блока, пред който е намерена мъртва. 

47-годишната д-р Галина Арабаджиева била лекар-специалист „Дерматология и венерология“ и холистичен лекар с практика в областта на лечебното хранене, диетиката и хомеопатията.

Близки и приятелки на Галина останаха съкрушени от фаталното й решение. Личният фесйбук на лекарката бе залят от съболезнования.

„Светлата ѝ душа ще бъде винаги в сърцата и душите ни. Тя бе един слънчев лъч, който ни даваше топлина и светлина, както и на днешния ден бе“, пише нейна приятелка на име Зоя.

‎„Не мога да повярвам! Нека е светлина на душата ти, Галя!“, ридае Елена.


„Знам Светлината ТАМ ще откриеш,  че тук Мрак дебел се спуска и в илюзиии непреодолими ден след ден сърцето и ума ни люшка! 
Знам Истината там ще разчетеш, че Земния ни път за Душите ни е просто една малка, като миг изнизваща се приключенска отсечка! 
Знам Ангели там пеят с небесен Глас, възвестявайки ни час след час, че ние равни деца на Бог сме създадени с Любов, но забравили тук на Земята с езика на Светлината да се докосваме дори и без Глас! 
Ти скри се за Очите ми и замлъкна за Ушите ми, но ще те пазя в Сърцето си докато дойде мигът да се срещнем отново на другия Бряг!

Светлана Георгиева
Това го посветих на теб, Гале!
Светлина по Пътя ти!“, пише Светлана Георгиева - една от многото съкрушени приятелки на самоубилата се лекарка.


Редом с тъгата на приятелите й се появи и некрологът на Галина, но впечатление прави, че той е споделен от самата Галина Арабаджиева в 11:06 часа на 1 март – дни след като жената се самоуби. Кой управлява фейсбук профилът й така и не става ясно. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!