Рекорден брой автомобили - над 65 модела от 14 марки, ще се представят по време на тазгодишното издание на специализираното изложение “Партньори на колела”. Днес, точно в 11 часа, официално бе открит 11-ият автомобилен салон в Плевен, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в града.
До 18 октомври посетителите ще могат да видят, да тестват и да си купят избрания от тях автомобил. Колите ще бъдат разположени в ХГ „Илия Бешков” и прилежащите площи на бул. „Ген. Скобелев”.
Патрон на “Партньори на колела” е кметът на община Плевен. Организатор е “Партнерс експо” ООД, а съорганизатори са Браншовата бизнес камара, Търговско-промишлената палата, Стопанската камара, Издателска къща “Фортуна прес”, СБА, Българската федерация по мотоциклетизъм.
На автосалона ще бъдат показани последни модели и новости в леките автомобили на Ford, Land Rover, Volvo, Jaguar, Volkswagen, Toyota, Citroen, Renault, Subaru, Dacia, Nissan, Opel, Chevrolet, Lada, АТВ, бъги. Някои от моделите се показват веднага в Плевен след премиерата си за България на Пловдивския панаир. /БЛИЦ