Доста странна случка се разигра на метри от президента Румен Радев. Това стана по време на честванията за Деня на независимостта във Велико Търново.

„Вярата на българския народ да кове съдбата си със собствените си ръце е нужна и днес. Нека помним, че нашите предци избраха заедно съдбата си и бъдещето си на свободни и независими българи. От нашата единна воля и задружни усилия зависи да опазваме свободата и независимостта на родината, за да остане онази основа, от която да черпят вяра и сили идните поколения. Да живее свободна и независима България“, това заяви президентът Румен Радев в словото си по повод Деня на независимостта 22 септември.

Отразяването на церемонията течеше на живо във фесйбук профила на Нова ТВ. Кадрите обаче уловиха нещо доста странно.

В ефир се появи журналистът Мартин Георгиев. В един момент обаче той панически започва да се пипа по тялото, да обарва гърба си, а след това започна да се разсъблича – откопчавайки сакото си.

Първоначално част от зрителите помислиха, че Георгиев в нападнат от някакво насекомо, но по действията на журналиста стана ясно, че най-вероятно е изпитал технически проблем със слушалките.

След няколкоминутно суетене Георгиев намести техниката и закопча сакото си. „Така! Готови сме!“, обяви той на режисьора, мислейки, че не е в ефир.

Дали именно техническо затруднение доведе до неловката ситуация така и не стана ясно, тъй като потният журналист не коментира станалото.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!