Слънчев бряг се нареди в челната тройка по евтини летни курорти за британски туристи. Чужди туроператори стартираха разпродажби на ваканции у нас на британския пазар, съобщи шотландското издание „Сън“, цитиран от "Телеграф".

Агенциите за почивки рекламират страната ни като безпроблемна за почивка, без да се харчи цяло състояние. В топ 3 по ниски цени освен българския курорт има и такива в Испания и Италия. Цените започват от 340 британски лири на човек за седмична ваканция с включен ол инклузив пакет. 

Разпродажба

С огромни намаления се предлагат седмичните ваканции за началото на юни. Например може да спестите £100, ако резервирате почивка за £750 или £200, когато похарчите £2,000. Най-евтината сделка е в Слънчев бряг, България, любима дестинация за почивка за много британци.

На цена от 340 британски лири получавате седем нощувки на база ол инклузив в четиризвезден хотел и спестявате 322 британски лири, при заминаване на 10 юни от Манчестър.

Сред атрактивните оферти са ваканция на плажа Корал в Ибиса, Испания, при тръгване на 3 юни от Гетуик. Цената е £364 на човек и спестяване на £349. Седем нощувки в хотел  в Соренто, Италия, при заминаване на 10 юни от Глазгоу ще ви струват  само £615 вместо £995.