Родителите на бившия вече президент на ПФК "Литекс" Ангел Бончев научиха от медии за изписването на сина си от ВМА. Старейшината на фамилията Бончо живее в родовата си къща в ловешкото с. Микре, а съпругата му Величка - във вилата им в местността Липака над Ловеч. Двамата са със спрени телефони, след като единственото им дете бе отвлечено преди повече от 50 дни.
Пред наш екип днес 76-годишният Бончо Аврамов призна, че към момента не знае кога, къде и как ще могат да видят със съпругата му сина си. Той отрече и мълвата, че синът им ще се цери психически в Микре. "Какво ще го правя тук? Нали трябвало да го наглежда психиатър! Къде има психиатър в Микре? Ще приемем със съпругата ми всяко решение от София и ще сторим всичко, което ще спомогне за по-скорошното възстановяване на Ангел. В момента освен неговата участ, за нас еднакво важна е и съдбата на снахата Камелия!", каза Аврамов.
Кметицата от Микре Павлинка Стойкова също отрече да знае, че Ангел Бончев ще изцелява психотравмите си в бащината си къща. Ловешки психиатър също отхвърли версията към момента да е в ход подготовка по психолечението на Бончев в областния град. От ОДП-Ловеч пък огласиха, че ако това е вярно, то бившият президент на ПФК "Литекс" ще е много уязвим и ще е мишена за евентуално ново посегателство върху личността му.

Междувременно в Ловеч тръгна мълвата, че Бончев ще бъде поставен под контрола на психиатри в жилище на тъща си в Софийско, друга версия пък го прати на лечение в чуждестранна психоклиника.
Днес ловешките кафеджии бяха развълнувани и от прорицанието на местна гадателка, че от дни похитителите подлагали Камелия Бончева на истинска инквизиция, а за да не се чуват виковете й овързали с лента устата й, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Ловеч. /БЛИЦ