Тази статия е 95% невярна и уврежда и моя бизнес, и бизнеса на жена ми, с която в момента сме и в развод. Предполагам знаете как влияе и на детето ми. Нещата просто излязоха извън контрол. Това заяви пред БЛИЦ бизнесменът Георги Костурков, който според читател на БЛИЦ пуснал кучето си да ловува из улиците на столичния квартал "Лозенец" и да му носи като плячка разкъсана от него котка.

"На първо място се вижда, че това не е моето куче, а е квартално куче, което всички хранят. Казва се Калина. Действието не се развива в София, а е в дълбоката провинция в Северна България, което може да се прецени и по номерата на колата, и по сградите в ляво. Котката не знам от къде е и не знам чия е", заяви бизнесменът.

Костурков каза още, че е заснел случката, тъй като му се сторило смешно как две коли едва се "влачат" по улицата, за да не блъснат кучето, а то ви върви по средата на пътя, гордо носейки си котката. Пуснал го в профила си, за да го видят само неговите познати, мислейки си, че профилът е заключен.

"Взеха да ми обясняват как аз съм убил котката. Писаха на майка ми, че е родила убиец, тя се притесни много, възрастна е. Единствената истина в цялата работа е, че аз наистина съм ловец, но ние дори не бяхме ходили и на лов този ден. Виждате, че това се случва на улица", добавя той.

"Писаха, че съм от Сливен. Живял съм в Сливен, но от дълги години не живея там. Хора ме определиха като "мургав бизнесмен"?! Та аз съм светъл, със зелени очи!", каза Костурков, който вече се чудеше да се смее или да плаче.

"Покрай тази статия започнаха хората да пишат и по адрес на баща ми, който е покойник. Пишат, че е починал от пиене - да, той пиеше, не го отричам. За сметка на това аз грам не пия. Семейството ми са лекари. Изкараха ме най-големия изрод в държавата", допълни бизнесменът.