Наследник на бивш лейтенант на Митьо Очите завладя женските сърца. Синът на Гроздан Балабанов - Владо е станал истинско копие на испанския актьор и секссимвол Антонио Бандерас, пише "Флагман".

Младежът, с бургаски корени, от известно време живее в Испания, но вече се е превърнал в мучачо с традиционна визия за жителите на Иберийския полуостров. По всичко изглежда, че Балабанов-младши е доста далеч от стъпките криминалния си баща, който през последните години често беше в полицейските хроники. 
 

Припомняме, че Гроздан Балабанов бе осъден през 2008 г. за участие в наркобандата на несебърския бос Димитър Желязков. През 2009 година той отново е сгащен за участие в ОПГ за разпространение на дрога.

Някогашният страховит гард, от когото трепереше цялото Черноморие, удари дъното, след като бе спипан и през лятото на 2016 г. в бургаския жк. "Изгрев”, докато разбива задното стъкло на паркирано такси. Тогава бе задигнал от колата таблет за 140 лв. и сумата от 70 лв., собственост на бургазлийка.Тогава Балабанов бе обяснил пред съда, че спешно му трябвали пари и въпросната вечер излязъл от дома си с идеята да си ги набави по този начин. Кокошкарските му кражби от коли започнали почти веднага, след като скъсал отношенията си с Димитър Желязков и търсил как да препитава.

През 2018 47-годишният криминоген е пратен зад решетките за 2 години и 8 месеца за серия от кражби в условия на рецидив.

По неофициална информация синът му Владо се е преместил в Испания няколко месеца, след като баща му бил опандизен. Младежът живее с майка си и новото й семейство, и видимо се чувства добре и щастлив.