Преди време стана ясно къде са днес наследниците на династията на Тодор Живков. Малцина обаче знаят, че бившият първи има тайна внучка. 

Тя се казва Елизабет Живкова и вчера става на 27 години. Щастието за младото момиче бе двойно, тъй като едновременно с това празнува и годежа си със симпатичен италианец. 

Досега за внучката на Тато не се знаеше нищо, а животът й бе забулен с мистерия. 

Най-големият подарък, който очаква да получи, е предложение за брак от приятеля си - италианец, чието име засега се пази в тайна. Елизабет и роднините й вече знаят за предстоящото предложение, а внучката на Живков със сигурност ще отговори с „Да!“. Човек от рода Живкови също потвърди за щастливото събитие.

В момента Елизабет Живкова живее в Италия и работи за модна къща там. Очаква се съвсем скоро да има и сватба, която най-вероятно ще бъде в България, твърдят приятелки на красавицата.

За Елизабет, която има и брат на име Тодор, кръстен на знаменития си дядо, се знае малко, защото и двамата са извън обсега на публичното внимание. 

Елизабет е плод на любовта на Владимир Живков, син на Тодор Живков и втората му жена след Маруся - Валя.

Валя се славела като голяма красавица и на младини била манекенка. От нея и от леля си Жени Живкова. Красивата Елизабет наследява страстта към модата. 

Младата жена вече има сериозен опит зад гърба си, на който могат да завидят много кандидатки за световна слава. Мнозина са категорични, че дъщерята на Владо Живков ще пожъне изключителни успехи в дизайна и производството на облекла, като мечтата на младата жена била един ден да си основе собствена модна линия, която да достигне до световните висини. 

За тази цел Елизабет черпи опит и от постиженията на леля си. Когато се прибере в България, често може да бъде засечена в "Жени Стил", където Живкова й дава ценни напътствия и възможност да се обучава допълнително.

БЛИЦ припомня, че преди време лично лично Живкова направи интересни признания на щерката на Владо Живков.