СПОРТ ТОТО откри формулата на късмета, разбра репортер на blitz.bg. От тази седмица във всички обекти на Български спортен тотализатор, както и в партньорската мрежа, може да се открие новата лотарийна игра – „Шум на пари – BINGO“. Доходът е почти сигурен, защото всеки трети талон печели.

Голямата печалба от 500 000 лв. скандализира участниците в игрите, които бяха в един от столичните тото пунктове. Те разграбиха първите талони като топъл хляб, видя репортер на blitz.bg. За всички желаещи от тотото успокояват, че печалби има много, защото общият награден фонд е 12 075 000 лв.

Освен половин милион от тотото обещават, че трима могат да спечелят по 100 000 лв., а други трима – по 50 000 лв. С новата си игра СПОРТ ТОТО дава много повече възможности за печалба от традиционното бинго, разкри blitz.bg. Освен съвпадения на числа на една линия, както е при оригинала, има още много шансове за печалба. Какви са те, мераклиите могат да видят в талона на „Шум на пари – BINGO“.

Как да привлечете късмета през пролетта? И на този въпрос имат отговор от СПОРТ ТОТО.

Като си купите талон и за другата супертиражна лотарийна игра „Супер късмет през пролетта“. Там награди са още по-жестоки. Най-голямата печалба от 700 000 лв. все още не е спечелена, разбра blitz.bg.

Дори късметът да не ви се усмихне от първия път, талонът от лотарията може да се регистрира за участие в другата хитова игра на СПОРТ ТОТО – „Печалби плюс – суми за думи“. Така избраните за участие в играта на живо по БНТ могат да си тръгнат с печалба от 1000 лв.