Изграждаме модерна спортна база на 14 дка общински терен в 6-и микрорайон в „Люлин“. Това обяви председателят на СОС Георги Георгиев в личния си фейсбук профил. Ето какво още пише той:

 Отчитаме изпълнението на една моя идея - програма за изграждане на спортни бази на общински терени в партньорство с федерации и спортни клубове. Ето един от успешните ни проекти, който ще е готов до Коледа.

 Заедно с районния кмет Инж. Милко Младенов и общинските съветници Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva и Стефан Марков проверихме как върви изпълнението на проекта. Новата спортна база ще има 3 игрища за минифутбол, 3 тенис корта, съблекални, детски център, така че да могат гражданите на „Люлин“ от целия район да идват да спортуват тук.

 Гарантирали сме над 72 часа месечно напълно безплатен достъп за ученици и граждани по график, одобрен от кмета на района.

 Обектът ще бъде със сертифицирани тревни настилки от УЕФА и модерна конструкция, която ще дава възможност залите през лятото да се откриват, а зимата да бъдат отопляеми и закрити.

 Така правим спортът достъпен за всички! Очевидно е, че ние не работим само по избори, ние работим много преди и след изборите. Защото това е отговорното отношение към София. А с кмет като Милко Младенов аз съм спокоен и за район „Люлин“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук