Шофьор сподели разочарованието си след посещение на една от бензиностанциите по автомагистрала "Тракия".

Заедно с двама колеги мъжът е посетил обект на OMV на път към София и е направил сметка за близо 200 лв. и е получил една касова бележка. Проблемът възникнал малко по-късно, когато станало ясно, че тоалетната може да се ползва безплатно само срещу въпросния бон. 

Публикуваме краткия разказ на човека, споделен в социалната мрежа, без редакторска намеса.

"Не бях зареждал отдавна на бензиностанция на OMV. Днес на път към София, возейки още двама колеги, спрях да заредя. Напълних резервоара до горе, купих някакви закуски и цигари, сметката набъбна близо 200 лева. Издадоха ми една касова бележка.

Тръгваме да ползваме тоалетната, щрак, Марийке, на портрет, вече било само с касова бележка или плащаш левче.

Оказва се, че може да си похарчил 200 лева и да си купил различни артикули, но в тоалетната може да влезе само един, като е издаден един касов бон, спътниците ще стискат кълки или трябва да си купят нещо ненужно.

Побългарихме ги тези австрийци, ей, после ние не сме ставали за Шенген".

От OMV България уточниха по-късно пред БЛИЦ, че в избрани обекти на веригата е въведен контролиран достъп до санитарните помещения чрез сканиране на касов бон за закупен от OMV продукт или гориво.

"OMV България подчертава, че с 1 (един) касов бон санитарните помещения на бензиностанцията могат да се ползват от до 4 човека. Също така е важно да отбележим, че един и същ касов бон може да се ползва за достъп до тоалетните и на други обекти на веригата в рамките на 6 часа, считано от часа на покупката.

По този начин вярваме, че ще осигурим за всички наши клиенти по-бърз достъп и поддържане на високи стандарти за чистота, обслужване и комфорт.", посочват от компанията.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук