Няколко тежки катастрофи станаха днес в различни краища на страната. Майка и 10-месечното й бебе пострадаха при инцидент край Благоевград, съобщиха от полицията.

Катастрофата е станала на главен път Е-79 на изхода от Благоевград в посока Дупница. Лекият автомобил "Рено Клио", управляван от 29-годишната жена от град Кресна, при наличие на две ленти за движение в едната посока, поради отвличане на вниманието на водача се блъска в еластична ограда. След това колата се завърта и се удря в метален стълб в ляво от пътното платно.

С болки в рамото, охлузна и порезна рана на ръката е пострадала водачката на автомобила, а с охлузвания в областта на главата и дясното ухо е пострадало момченце на около 10 месеца.

БЛИЦ припомня, че в следобедните часове младеж от Вършец пък пострада при тежка катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана. Инцидентът е станал край село Бели извор. Лек автомобил "Мерцедес", управляван от младия водач от курортния град, който е пътувал към Монтана, е навлязъл в насрещното и се е забил челно в движещия се към Враца полски ТИР.

Междувременно две коли се нанизаха на кръстовището на столичните улици „Хенрик Ибсен“ и „Козяк“, като катастрофата предизвика затруднение в движението.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света