Приятел е прострелял в главата 31-годишният мъж от Видин, свидетелстват пред konkurent.bg запознати със инцидента от областния град. 

Компания от 4 човека, трима мъже и една жена, отишли рано сутринта в „Бали клуб”. Компанията била добре почерпена, като в нея бил както убитият Теодор И., така и виновникът за смъртта му.

По неофициална информация между компанията се случило спречкване, след което единият от мъжете гръмнал във врата Теодор.

Към този момент все още не е ясно дали изстрелът е произведен случайно и дали оръжието не е извадено само за сплашване, но е факт, че момчето вече не е сред живите. 

Според разказите на свидетели на инцидента мъжът, който гръмнал Теодор, се е паникьосал като видял какво е сторил и е избягал. В момента полицията във Видин го издирва.    

Трагедията е голяма тъй като Теодор има малко дете, което повече никога няма да види баща си. 

Обитателите на апартаментите над нощния клуб разказват, че работи само от петък до неделя. Отваря в малките сутрешни часове и събира компании от други заведения.

Живущите обаче разбрали, че е убит човек, когато районът се напълнил с полиция.
Мъж с тежки рани почина в линейка

Убитият 31-годишен мъж не е криминално проявен. Застрелян е с куршум във врата и починал на път за болницата. Съседите не го познават, но разказват, че са подложени на постоянен тормоз от музиката в заведението и от скандалите между клиентите.

„Това е непоносимо, зверски викове, тропане и музика силна. Отдавна очакваме нещо да стане тука – непрекъснато има побоища, сутрин наблюдаваме е на тая масичка по трима-четирима млади момчета си разпределят дрога, смъркат“, твърди мъж, който живее в сградата пред bTV.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ