Синът на журналиста Милен Цветков, който почина при тежка катастрофа, станала навръх Великден 2020 година, съобщи страхотна новина. "Приятели, щастлив съм да споделя с вас завършването ми на първо ниво по роботика за деца между 9 и 12 години. За мен беше супер интересно да науча интересни факти за Слънчевата система заедно с моя учител и да конструирам и програмирам роботи, които да изпълнят мисии! Нямам търпение да продължа!", вълнува се Боян, който е получил и сертификат за добре свършената работа. 

Курсът по роботика и програмиране за малчугани съвсем не е толкова лесен - искат се много хъс и интерес към технологиите. Малкият Боян категорично е решил да продължи през следващите курсове, където програмирането вече е доста по-сложно. 

Неотдавна Боян сподели, че засега няма намерение да продължава кариерата на баща си, въпреки че прави малки репортажи в мрежата. Последният бе на живо преди дни след пороен дъжд в София, уточнява Стандарт. 

"Никога реката тук не е била толкова буйна. И погледнете колко боклуци плуват по нея!", предаваше на живо Боян от булевард "Евлоги и Христо Георгиеви".