21-годишният бургазлия Кирил Петров, който който заби нож в главата на колежката си от университета, има криминално досие за хулигански прояви, пише Флагман.бг., позовавайки се на свои източници. 

Както БЛИЦ съобщи, драмата се разигра в апартамент на втория етаж на ул. „Хаджи Димитър“ 9 след среднощно парти тази сутрин малко преди 5 ч. 

Негови приятели разкриха, че Кирил често бил агресивен, буйствал, когато нещата не вървят по правила, наложени от него.

На фаталния студентски купон снощи 21-годишният мъж се държал доста прилично, сам поискал да остане в квартирата, обитавана от пострадалата и 27-годишната й сестра.

Той се надявал между него и момичето да има нещо повече от колегиални отношения – поне секс за една вечер. Издивял, след като разбрал, че пъкленият му план няма да се изпълни. Приетото голямо количество алкохол също оказало влияние на агресията му. Извадил нож и го забил в главата на бургазлийката. 

Тя все още е в много тежко състояние, с опасност за живота. Организирана е дарителска кампания за кръв.

В момента Кирил е в ареста на Първо РУ-Бургас. Вероятно още утре Окръжната прокуратура в Бургас ще внесе в съда искане за постоянното му задържане. Очаква се да му бъде повдигнато обвинение в опит за убийство. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ