След двата гнусни клипа с участието на приближения на кръга „Капитал“ „разследващ журналист“ Христо Гешов, на които се вижда как ближе тоалетна чиния и практикува анално-орални игри със собствените си пръсти, сега се оказва, че кандидатът за президент  и настоящ подсъдим (заедно с Иво Прокопиев) за продажбата на държавния дял в ЕВН – Трайчо Трайков, лично е бил дарител на Гешов!
 

Гешов, Прокопиев и Трайков
 
В БЛИЦ беше получено извлечение от банкова сметка на „Сдружение Христо Гешов“, на което се вижда превод на сумата от 100 лева, с които Трайчо Трайков е захранил нуждите на извратения „журналист“.
Припомняме, че Трайков беше кандидат за президент на задкулисния кръг „АРГО“ начело с Иво Прокопиев, като получи подкрепата на „Да(Й) България“ на Христо Иванов – Пинокио, ДСБ на Радан Кънев и на целокупното соросоидно-протестърско съсловие.
 Трайчо Трайков е дарител на обичащия тоалетните чинии Христо Гешов
 
Тъй като вероятно всред дарителите на Гешов има и други видни представители на психодесните, излиза, че на практика кръгът „Капитал“ се е грижел, освен да промотира любителят на хомо перверзиите младеж, така също и за благосъстоянието му.
 

Иво Прокопиев и Христо Гешов демонстрират близост
 

Димитър Стоянов от рекетьорския сайт „Бивол“ и Христо Гешов, са първи приятели и съмишленици