Талантливият 21-годишен певец Денис Теофиков, който издъхна в неделя, вече се е изправял очи в очи със смъртта.

Тийн звездата претърпя жестока катастрофа и по чудо оцеля. Мелето бе на „отсечката на смъртта“ – пътя Русе-Бяла.

Катастрофата е станала на 3 октомври – година преди Денис наистина да намери смъртта. Младежът и шофьорът му пътували с мощно „Ауди А8“ за участие в русенски клуб.

Цяла България скърби за таланта Теофиков, мрежата почерня от мъка
 
Малко преди полунощ водачът пропуска завой и самокастрофира в мантинелата. От силния удар се отварят въздушните възглавници, а предницата на лимузината е размазана.
 
На мястото на инцидента пристига линейка с медици от Спешна помощ. Теофиков имал болки в ръката, но прегледа на място не открива травми. Точно този момент е запечатан и на видео.


Малко повече от година по-късно момчето е застигнато от трагична съдба. Все още не са ясни всички подробности около инцидента с Теофиков, но се знае, че той е полетят от 7-ия етаж на сграда в София.

Любимата на издъхналия Денис Теофиков разплака България с тези думи за последните дни на певеца СНИМКИ

Информацията към момента е разнопосочна. Според една версия апартаментът, в който е бил Теофиков, е на приятелката му, а според други – на негов другар.

Все още не е ясно дали певецът е полетял по своя воля или се касае за инцидент.

Любимата на починалия Теофиков с първи думи след смъртта му

В крайна сметка обаче и приятели и колеги на Теофиков признават, че в последно време той е бил подложен на психически тормоз от продуцентите си и е изпаднал в депресия.

Приятелката му Алекса още в неделя проговори за инцидента и написа в социалната мрежа, че го обича и той ще й липсва. Тя остро критикува и хората, които спекулират с темата и подчерта, че както тя, така и семейството му много са обичали и подкрепяли младия Теофиков.

Трагедия: Певецът Денис Теофиков почина на 21 години ВИДЕО

Денис бе един от най-пробивните и талантливи изпълнители на „Пайнер“. Той има много дуети, някои от които с изявени имена като Емилия, Цветелина Янева и Малката.

Цялата мрежа потъна в скръб от загубата на младежа. Десетки известни личности и колеги на Теофиков са почернени и изказаха съболезнования на близките на звездата.

Шокираща версия за смъртта на Денис Теофиков, последните му дни били ад

Теофиков е син на известния джазмен Атешкан Теофиков, който е част от бенда на Кали. Денис и Алекса са заедно от няколко месеца, а двойката бе сред най-коментираните във фолк средите. Преди това Денис бе гадже с друга фолк звезда - Десита.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!