Снегорин повреди микробус със тока край карнобатските села Вресово и Невестино. За това сигнализира дъщерята на шофьора, който в момента опитва да си потърси правата и пита кой ще му възстанови щетите, възлизащи на близо 2000 лв.
Ето целия разказ на Мануела Тонева за инцидента, станал вчера следобед, цитиран от "Флагман":

„Обръщам се чрез вашата медия към държавата като цяло. Вчера следобед баща ми го сполетя нещастие. Докато беше на работа, разнасяйки стока по магазините из селата край Карнобат, се разминава със снегорин между селата Невестино и Вълчин, който изхвърля голяма купчина сняг и лед върху микробуса, с който се движи, в резултат на което бива потрошена цялата предница на микробуса (фарове, маска, радиаторът е бил изкривен, счупен дифузьор на радиатора, перки на радиатора и т.н.).
 


Той веднага сигнализира на тел 112, откъдето го изпращат в РПУ Карнобат. Там обаче му казват да потърси собственик на почистващата фирма, с когото да изготвят двустранен протокол, който да послужи пред застрахователното дружество. След среща с въпросния господин той категорично му е заявил, че работата му няма да стане и го е изгонил. След това отново в местното районно управление и след множество скандали с г-н Проданов, който беше на смяна, успяхме да си изпросим жалба, която да попълним, но за нея дори е съм убедена, че ще бъде внесена за разглеждане, предвид нежеланието на полицая да ни съдейства.

Частите за ремонта на микробуса са за над 1000 лв. Ние вече сме ги поръчали и веднага щом пристигнат, ще имаме и документ за тях. Но тъй като съответно тук никой не можа да ни помогне и не ни съдейства искам да се обърна към някой по-отговорен и компетентен,как би трябвало да постъпим и към кого да се обърнем.
 


От застрахователно то дружество са казали, че единственият вариант е да отидем при шефа на почистващата фирма, за да изготвим двустранен протокол и едва тогава може да се направи нещо по въпроса.

Ние сега до София ли трябва да отидем за един протокол? Възмутена съм, само перката на радиатора струва 700 лв., а сега видях, че и самият радиатор е засегнат и накривен. Ремонтът възлиза на близо 2000 лв.”