Наглед съвсем невинна снимка на млад татко, който си почива, докато разхожда бебето си, предизвика истински скандал сред майки. 

Кадърът е публикуван във Фейсбук. На него се вижда как младият мъж е подпрял бебешката количка на пейка, така че тя да е в хоризонтална позиция. 

Именно това предизвиква възмущението на жените във Фейсбук. Те коментират, че таткото е неразумен и количката би могла да падне на земята и така бебето да се нарани. Други, обаче, го защитават и казват, че и те са правили така с техните бебета. 

Ето и част от коментарите:

- Горкия,дано да не види жена му снимката.

- Добре че е фейсбук, че да знаем какво правят мъжете с децата.

- Че то не е ново, и двете съм ги подпирала така по пейки като заспят....аз съм мъж значи.

-  Какво пък толкова е направил? На мен ми харесва - отишъл е на пазар, явно с детето и количката, после е намерил начин да го приспи и се занимава с нещо, докато жена му може да е на фризьор.

- Аз имам малоумен въпрос, така няма ли риск да се подхлъзне количката и да падне?

- Е, и аз съм баща бутал и бутащ колички, но това от километър ми намирисва на бай-ганьовска изцепка и е свръх нередно! Ако мислите, че е напълно нормално, бих го сравнил с тръскане на цигара навън, от отворен прозорец на колата, с последвало хвърляне на фаса по асфалта - много практично, че и пепелник не изхвърляш и миеш... няма да ме разберете, ама си карайте с инженерната мисъл...