Невръстното внуче на скандалния екскмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков се оказа горд наследник на дядо си. Това става ясно от снимки, публикувани от родата му в социалните мрежи.

На един от фотосите на момченцето – Цветелин, което е кръстено на дядо си и баба си, се вижда, че то е с масивна златна гривна.

Оказва се, че невръстното внучето на Чоков е позлатено от всякъде.

Макар и да е само на 3 месеца и половина, бебето вече носи гривна от благороден метал на ръчичката си. Бижуто е от серията „бебешки накити“, които са особено актуален моден аксесоар сред пеленачетата през последните години. 

Гривната на наследника на фамилията Чокови е с интересна плетка на синджирчето, което по средата е прекъснато от правоъгълна пластина. На плочката е изписано името на момченцето – Цветелин. 

Мъникът се появи на бял свят в началото на септември. Първородното внуче на бившият кмет на Галиче поема първа глътка въздух, докато дядо му е в ареста.

Цветелин е горд наследник на Чоков като се има предвид, че преди да бъде прибран зад решетките, дебелите златни ланци бяха знак за просперитет и запазена марка за скандалния селски управник. Ценко Чоков носеше в ежедневието си поне по няколко дебели вериги от благороден метал на врата си. По купони се появяваше с поръчкови огърлици на известни бижутерски марки.