На 23 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на уличното платно на адрес с. Герман срещу шахта „Мечта“ от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Герман – кв. „Мечта", в.з. „Лозето", в.з. „Терасите", в.з. „Смреката", ул. „Минзухар", ул. „3-ти март ", ул. „Старата чешма", ул. „Боне Хаджибонев" (между ул. „Старата чешма" и ул. „Хан Аспарух") и ул. „Хан Аспарух"..

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул.„Хан Аспарух“ и ул.„Боне Хаджибонев“.

На 23 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в кв. Витоша, ул. „Филип Кутев“ №4-8 от 09:00 на 23 ноември 2022 до 21:00 часа на 24 ноември 2022 на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Община Лозенец, кв. Витоша, ул. „Йордан Стубел“ №1Б, 1В, 1Г и ул. „Филип Кутев“ №4-8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Витоша, ул. „Йордан Стубел“ №1Б

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук