На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Самоковско шосе“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

кв. „Горубляне“

ул. „Самоковско шосе“ от бул. „Цариградско шосе“ №116 (Бензиностанция ОМВ) до ул. „Самоковско шосе“ №115 и бул. „Цариградско шосе“ № 357 - хотел „Монтесито“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ на кръстовището в ул. „3-ти май“.

 

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „ Оборище“ от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“

ул. „Кракра“ от бул. „Янко Сакъзов“ до ул. „Оборище“

бул. „Васил Левски“ от ул. „Шипка“ до ул. „Оборище“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище“ на кръстовището в ул. „Кракра“.

 

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Самоковски път“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 

ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Кайгана“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Люляк" и ул. „Черковна“

ул. „Искра“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Янко Панайотов" и ул. „Шишивар“ от ул. „Св .Св. Кирил и Методий“ до ул. „Ралица".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

 

На 16 май 2022 г. (понеделник) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Ралевица“, кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Българска легия“, ул. „Бяло поле“, ул. „Мастор Миленко Радомирец“ и ул. „Ралевица“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ на кръстовището с ул. „Българска легия“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.