Скандален брой печалби без допълнителен залог са подготвили от СПОРТ ТОТО за рождения си ден. На 12 май Български спортен тотализатор ще отбележи своя 62-и рожден ден. Рожденикът е подготвил не само тираж със седемцифрен джакпот в „Тото 2 – 6 от 49“, но и много извънредни печалби.

Десет късметлии, пуснали фиш за неделния тираж на играта „Тото 2 – 5 от 35“, ще получат по 1000 лв. чрез жребий, без допълнителен залог. За кандидат-милионерите има и още бонус изненади. С фиша си за „Тото 2 – 6 от 49“ в неделя, навръх рождения ден на СПОРТ ТОТО, един от тото маниаците ще спечели чисто нов луксозен автомобил. Специален подарък има и за първите участници в тираж 38 на игрите на СПОРТ ТОТО, които направят своя залог.

А неделният, 38-и, тираж, който ще се състои точна на 12 май, ще бъде трети поред само за седем дни! Първото теглене на късметлийски числа беше навръх Гергьовден. Днес също се очаква хиляди хора да спечелят от 37-ия тираж на игрите на СПОРТ ТОТО. В празничната седмица СПОРТ ТОТО дава общо три шанса на тото късметлиите да станат следващият милионер на България. И това, ако не е подарък за рожден ден!

Всеки ден раздаваните от Български спортен тотализатор печалби отбелязват нови рекорди. През последните два месеца петима българи се оказаха по-богати с по няколко милиона, като тото милионерите рязко повишиха своя брой от 96 на 101. Всичко започна с паметния тираж навръх Прошка, когато четирима спечелиха исторически джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 49“ и си поделиха по близо 2,5 млн. лв. 28 дни по-късно с числата на майка си Соня Върбанова спечели почти 3,3 млн. лв. в най-обичаната от българите игра на СПОРТ ТОТО – “Тото  2 - 6 от 49”.

През март паднаха още няколко рекорда и джакпота. Единият от тях – този в „Тото Джокер“, беше исторически.  Константин Петров от София спечели 83 445 лв. от играта с най-нисък залог на СПОРТ ТОТО. Пак през последните два месеца, отново в „Тото Джокер“, беше подобрен друг рекорд. Най-голям брой участници – 59, познаха вярната комбинация в играта. На 1 април, но не на шега, Иван Делев от Стара Загора разбра, че печели натрупаната сума в другата любима игра на българите - „Тото 2 – 6 от 42“.

И това е само за първите четири месеца на годината. За днешния тираж джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ се очаква да премине 3 550 000 лв. Натрупаната сума в „Тото 2 - 6 от 42“ ще стигне почти половин милион лева. В  играта „Тото 2 – Зодиак“ печалбите са до три милиона лева. Общият размер на натрупаните суми, които СПОРТ ТОТО ще раздаде от игрите си днес е 7 320 000 лева. С фиша си за днешния тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ един късметлия има шанс да спечели и страхотен градски автомобил от Втори тото шанс в петък, когато теглят печелившите комбинации за тази игра на СПОРТ ТОТО.