На война с български ислямисти и последователи на терористичната организация „Сивите вълци“ тръгва ловецът на бежанци Петър Низамов-Перата, твърди "България днес". Чрез фейсбук страницата си Низамов и негови последователи отправиха директни заплахи за саморазправа към всеки обявил се против тях.
Сред първите нарочени за "разстрел" или "изгаряне жив" са младо момиче и турски бизнесмен, агитиращи за налагането на шериата в България. Повод са отправените от тях обиди и закани към родните националисти.

Самият конфликт между Перата и опонентите му избухва преди около седмица по време на поредния митинг срещу емигрантите в София. На шествието се събраха няколко десетки млади мъже, който крещяха призиви за изгонване на чужденците.

Оказва се, че на протеста освен националисти са присъствали и техни опоненти, които са заснели на видео случилото се в центъра на столицата. Малко след това млада девойка от Кърджали праща кадрите на Перата. Видеото е придружена с обидни коментари и заплахи.

"Много ви беше мижав протестът. Три коктейла „Молотов“ и щеше да има печени българи, хаха", пише на Низамов дама, представила се като Лейла Узбек. В последвалия разговор тя отправя още обиди и закани към националистите. В спора се включва и турски бизнесмен, живеещ в София, който намеква за ответна реакция, ако протестите на националистите не спрат.

Вместо да ги стреснат, заплахите още повече изнервят родните патриоти. Хората на Перата моментално издирват самоличноста на двамата си противници.

Оказва се, че младата Лейла Узбек е родом от Кърджали. Издирен е и нейният адрес, а чрез нейни приятели става ясно, че Лейла е фен на турската терорстична организация „Сивите вълци“. Наред с обиди към България тя многократно е призовалала и откито за саморазправа с гяурите. Подобна история има и турският бизнесмен, заснел шествието срещу емигрантите. След като става ясно, че е собственик на ресторант в София и започва планиране на отмъщение.
Феновете на Перата открито призовават за наказание спрямо Лейла и турчина.

По неофициална информация планираното отмъщение на националистите трябва да бъде изпълнено до няколко дни. Точните им действия обаче остават в тайна.

Вендетата може да съвпадне и с началото на процеса срещу Перата за скандала със свинските опашки. След дълго разследване делото бе насрочено за четвъртък. Перата е подсъдим за незаконното задържане и връзване на трима емигранти, влезли нелегално от Турция на 10 април тази година. Низамов е обвиняем и заради откита в дома му марихуана.

Предстоящя процес не спря действията на скандалния ловец на бежанци по опазване на границата. Наскоро във фейсбук той обяви и промяна в тактиката си. Мирното залавяне на нелегални емигранти и предаването им на властите ще бъде заменено с нападение. Така всеки осмелил се да влезе тайно от Турция рискува да влезе в болница със счупен череп, ръка или крак, закани се Перата, пускайки снимка с бригада яки момчета, вербувани за каузата.