Председателят на Консервативно-патриотично движение Станислав Недков-Стъки организира нов протест, който е насрочен за четвъртък (10 юни).

Този път президентът на родната ММА федерация повежда хората в защита на "пенсионирания" от новата власт професор Тодор Кантарджиев. 

Недостоен си, д-р Кацаров!

Стъки е поредният, който реагира гневно на решението на служебния здравен министър доц. Стойчо Кацаров да отстрани директора на Националния център по заразни и паразитни болести. 

Публикацията на Стъки във "Фейсбук":

"ПРОТЕСТ
ДА ВЪРНЕМ ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ НА РАБОТА!

Скъпи приятели,
Преди два дни, по обиден и недопустим начин, от работа бе изгонен един доказан и всеотдаен професионалист, какъвто е проф. Кантарджиев. 

В момент на безпрецедентна световна здравна криза, уволнението на най-опитния специалист по заразни болести говори за липса на здрав разум и безотговорно поведение към българския народ.
В четвъртък, в 13:00 часа, аз ще бъда пред Министерство на здравеопазването (площад "Света Неделя" 5), за да подкрепя протеста на колегите на проф.Кантарджиев от НЦЗПБ.

Призовавам всеки, който има възможност да дойде. 

Нека заедно защитим един български лекар, който с научните си знания е спасил живота на хиляди наши сънародници. 

В името на науката и здравето на нацията ни, ще настояваме проф. д-р Кантарджиев да бъде възстановен на поста директор на НЦЗПБ". 


 

ПРОТЕСТ ДА ВЪРНЕМ ПРОФ. КАНТАРДЖИЕВ НА РАБОТА! Скъпи приятели, Преди два дни, по обиден и недопустим начин, от работа...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Сряда, 9 юни 2021 г.