Нищо, ама съвсем нищо не може да ни учуди вече. Особено във времена на пандемия, когато конспиративните теории са взели такива чудовищни размери, че започва да става отчайващо. Като случая с този младеж от София, очевидно решил се да се ваксинира, за да придобие заветния зелен сертификат.

За него разказа друг софиянец, станал неволно свидетел на напъните на младежа под "умните" напътствия на приятеля му да си залепи монета на ваксинираното рамо. Защото, нали се сещате - ваксините срещу COVID-19 създават магнитно поле около мястото на убождане.

Както разбирате, своеобразният налудничав хит се шири не само в ромските махали. 

Ето какво написа столичанинът:

"Весело ни е тук в София. Наблюдавам младеж, който проверява дали монетата ще се залепи на рамото му след ваксинирането.
Приятелят му му каза да я сложи точно над дупката от иглата, защото там полето е по силно. ???????????????? Изпитвам голяма нужда да ги питам дали гласуват по изборите."Постът му предизвика буря от коментари, от които става ясно, че гримьорката на софиянка убедено вярва, че ваксинираните се разпознават със специален детектор... Както и че:

"Отказвам да повярвам, че споделям обща територия, език и паспорт с подобни… хора. Това е апокалипсис!"

"Сега пара, а на втора игла и мацки ще му се лепят!"

"Ами това си е тъжно... Но е очаквано предвид принципната политическа обстановка в страната последните десетилетия и в частност липсата на адекватно управление на пандемията в последните, ще станат, две години. Идеална среда за развитие на подобни явления."

"Да влезе Кашпировски… Тя и една циганка-ангиваксърка от Пазарджик онзи ден проповядваше как на едно мУмче му светнала крушката на ваксината… Отчайващо…"

"Светът е пълен с нискоинтелигентни хедонисти и с дебилни хуманоиди. Но градивно ли е, полезно ли е за нас като общество да се фокусираме върху тях?? Та нали това е идеологията на големите телевизии през последните години, развила дебилизма и претенциозната простащина до хай левъл. С добър пример и без присмех може би ще постигнем по-добри резултати."


Източник: Glas.bg