Млада жена остана втрещена от изключително опасно послание към нея. Потегляйки с колата си за работа софиянката забелязала, че нещо не е наред с возилото. Усетила, че няма контрол и решила да се върне обратно, пише GlasNews.bg.

Тогава забелязва, че двете задни гуми на автомобила ѝ, са спукани. Действието се развило в кв. „Света Троица“ вчера в сутрешните часове. Потърпевшата има и предположение кой може да стои зад посегателството, както и какви са мотивите.

Основното предположение е претенция за паркомясто. Ето какво написа тя в социалната мрежа, допълвайки, че има свидетели и възнамерява да подаде сигнал до полицията:

"Вчера, тръгвайки за работа в 07:10, бързайки за работа не забелязвам, че двете ми задни гуми са спукани. Изминавам няколко километра, като след това усещам, че нямам контрол над колата си, решавам да се върна обратно, и виждам това деяние, което е причинено от червенокоса съседка на средна възраст, която преди това ме е заплашвала.

Това се случва на ул. ПЛОВДИВ 371А!!! Споделям това, защото трябва да не се мълчи, когато други хора застрашават човешки животи (на млад човек с едногодишен опит). Изключително съм огорчена как живеем в общество, което е способно да те нарани, защото си спрял на място, което дори не принадлежи на никого!"

„Не разбирам как хората не си дават сметка, че това не просто е умишлено увреждане на чужда собственост, което ще доведе до финансови загуби, имайки предвид, че не се знае кой в какво положение е, дали не събира за болен близък или за мечтания подарък на детето си. ,

Това освен всичко друго е и предпоставка за ПТП, намаляване на видимостта, когато чупят чистачки и т.н. Как някой съвсем невинен може да пострада в катастрофа. Не мислите ли, бе хора?!?,“ възмутиха се жители в мрежата.

„Много жалко и не чакайте да се повтори. Говорете със съседката,“ съветват я още.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук