Самият защитник на кметица на район "Младост" - Десислава Иванчева, има много малко информация относно скандалния случай. Тя е била спипана със 70 000 евро подкуп, предава "Канал3".

Служители на КПКОНПИ и полицията са окупирали сградата на кметството в столичния район „Младост”. Според информацията, служителите на общината не се допускат до сградата, а тези, които са вътре, не могат да излязат. Служителите на реда не дават никакви обяснения.

Инцидент с тролей при зрелищния арест на спипаната с тлъст подкуп кметица на "Младост" (СНИМКИ) 

Адвокатът на Иванчева е признал, че не е извикан от нея, а от следовател, който се намира на мястото. Не се знае дали той до края ще остане неин защитник. 

"Преди час ми се обадиха и ми казаха, че се извършват процесуално-следствени действия." Това каза пред журналисти Върбан Върбанов, адвокат на арестуваната показно днес в центъра на София кметица на район "Младост" Десислава Иванчева.

"Към момента нищо не знам. Все още не е ясно в какво е обвинена клиентката ми", заяви адвокатът.

"В момента дори следователката, която ми се обади, не си вдига телефона", посочи адвокат Върбанов.

Той уточни, че в момента на ареста Десислава Иванчева е пътувала със служебен автомобил на Столична община.

Говорителят на Цацаров повдигна завесата около спецакцията срещу кметицата на "Младост" Десислава Иванчева (СНИМКИ) 

"Пиарът на общината пък твърди, че това е опит за уронване на авторитета на кметството и кметицата. Не са ни разпитвали. Говори се, че е намерен сак с пари в колата й. Опитаха се да ограничат и ползването на мобилен телефон", каза той.

Горещи подробности, СНИМКИ и ВИДЕО за ареста на кметицата Десислава Иванчева, спипана с тлъста пачка евро насред София 

БЛИЦ припомня, че по непотвърдена информация заедно с нея са арестувани още две жени, които са пътували заедно с нея в колата. Според читател на медията ни една от тях е била просната насред булеварда и била окована с белезници. 


Към момента кметицата стои права до автомобила си с белезници и говори на полицаите, че й е лошо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!