"Отровното трио", което по-рано днес призова към народно неподчинение, съвсем се изгаври с протеста. 

В социалните мрежи бяха разпространени кадри как Арман Бабикян и Велислав Минеков са седнали спокойно под шатра, пушат цигари и си играят карти. Всичко това се случва на жълтите павета пред Министерския съвет (МС).

През това време останалите протестиращи скандират пред МС и замерят сградата с домати.

Желанието на "Отровното трио" очевидно е по всякакъв начин да се демонстрира незачитане на законите, докато в същото време претендират за спазване на Конституцията. 

От разпространяваните в интернет кадри от протеста тази вечер прави впечатление и друго - палатките, които се опъват на "Орлов мост" и пред Министерски съвет са еднакви - едните в зелен, другите - в син цвят. 

Самите палатки не представляват огромна инвестиция – подобни в по-ниския ценови клас спокойно се намират в големите вериги за около 50 лева. В случая обаче палатките са няколко и очевидно са купени на куп специално за целта.

Запитан при първото поставяне на палатките откъде има пари за тях, Бабикян отговори, че това е закупено с лични средства на "Отровното трио".

Тази вечер на същия въпрос откъде са палатките протестиращ пред МС отговори така: "Палатките са дарение. Не знаем от кой. Просто ни ги дадоха и казаха да ги опънем".

По същия начин като "дарение" бяха раздавани скъпите пъдпъдъчи яйца, а по-късно и кокоши, както и домати, с които протестиращите да замерят Министерски съвет. 

Желанието на всяка цена да се капитализира протеста си пролича и днес от разпространеното обръщение от "Отровното трио", в което бе посочена личната сметка на адвокат Николай Хаджигенов с искане всеки да преведе кой каквото може, защото парите им били на привършване

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!