Служители на КПКОНПИ и полицията са окупирали сградата на кметството в столичния район „Младост”. Това става ясно от съобщение, което се появи във фейсбук групата „Видяно в София”.  
Според информацията, служителите на общината не се допускат до сградата, а тези, които са вътре, не могат да излязат. Служителите на реда не дават никакви обяснения.Събират документи и проверяват данните на хората. В сградата има и служители на комисията “Антикорупция”.Акцията в кметството е във връзка с ареста на кметицата на района Десислава Иванчева, която бе закопчана малко преди 14 часа този следобед пред сградата на Спортната палата.
От думите на говорителя на главния прокурор Сотир Цацаров – Румяна Арнаудова, стана ясно, че специализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в Община Младост. Разследването се извършва съвместно с Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ). В момента се извършват претърсвания и разпити на свидетели.По непотвърдена информация, Иванчева е задържана със 70 000 лева подкуп.
 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ