Сравнително млад перверзник, среден на ръст и с черна коса, мастурбира от три години пред майки и деца в столичния квартал ж. к. „Люлин“, пише „Телеграф“. Досега няма нито един сигнал срещу мъжа, който се пипа пред непознати, уточняват от ръководството на 9-о районно управление в столицата.

Последното „нападение“ на човека е от петък привечер. Към 18:40 часа той изплашил млада жена, която отивала на гости на приятел в трети микрорайон в „Люлин“, на метри от централната поща в квартала. Пред нея той свалил панталона си и започнал да докосва интимните си части, докато я гледа. Потърпевшата била сама в тъмното.

Стреснала се и хукнала да бяга. Когато пристигнала при приятеля си Мирослав, който е бивш полицай от 9-о районно и настоящ служител на Пътна полиция в София, той и негови близки започнали да обикалят района и да търсят перверзника.

„Не успяваме да го открием, ако някой има информация за него, нека я сподели“, призова в петък вечер Мирослав Влайн вв „Фейсбук“. До вчера следобед публикацията му има над 40 коментара. В близо половината от тях млади жени са споделили, че през последните три години са засичали същия мъж да мастурбира из „Люлин“. Дамите са се обединили около визията на перверзника.

Според тях той е сравнително млад, с черна коса, среден на ръст и страхлив.

„Изкрещях му да спре, той се стресна и хукна да бяга“, разказва потърпевша. В много от случаите нападателят говорил с обектите на желанията си.

„Крещеше колко бил луд и как си падал по жени. Не знам как не си изкара боя от някой, както скачаше по хората да им изкаже в лицата сексуалните си наклонности“, споделя Диана Николова от София.

При друг случай същият мъж застанал до непозната жена и я уверил, че няма да ѝ направи нищо, ако погледне мъжкото му достойнство.

„Прибират го. После го пускат. Обикаля градинки, училища и оживени места в квартала“, обединяват се люлинчани.

Масово потребителите във „Фейсбук“ се заканват да се включат в нанасяне на побой над мастурбатора. Никой обаче не се е оплакал в МВР от него.