Навръх Гергьовден софиянци останаха шокирани от видяното на столичния бул. Витоша. Кървави голи тела се търкаляха по земята. Слава Богу не става въпрос за масова касапница, а за шокираща и зрелищна акция - протест с хора пакетирани като човешко месо, инициирана от Българския вегански съюз. В социалните мрежи се завъртяха покъртителни снимки от инициативата.

Хора готвени в огромен казан, хора въртяни на шиш, хора завити в огромен дюнер, и хора рязани, кълцани и пържени в огромен тиган! Доброволците пресъздадоха и колитбата в кланица, с окачането на труповете с главата на долу и прерязването на гръкляна.

 


"Протестираме защото масово хората плащат за тези убийства. Протестираме срещу масовото избиване на тези бебета агънца, срещу безчувствието и безсърдечието на техните убийци и техните поръчители - всички консумиращи ги. Вдигаме високо юмруци и няма да мълчим!", заявяват от съюза.

В същото време столичани недоволстват, защото в неделния ден и навръх празника много малки деца минават по ключовия булевард, а това не е допустима гледка за малчуганите.
 

 

 

 

 

 


Снимки: Булфото