Обявената за най-секси полицайката у нас стана майка за втори път, съобщава BulNews. Йоана Петрова от Икономическа полиция – Враца, даде живот на сина си Матей навръх Гергьовден. Появата на второто й дете идва като изненада за красивата дама, която се изявява и като инфлуенсър, тъй като се очаквало терминът й да бъде днес, на 13 май.

В ранната поява на малкия Матей Йоана вижда важна символика.

"Роден, за да бъде обичан! Матей Мартин Йоновски избра да се появи на този свят на много свещен и благороден български празник - Гергьовден! Ден, който има и друга символика за нашето семейство. Ден, в който преди три години аз и Марти си казахме, че сме един за друг, и започна нашата връзка. Е, няма случайни неща!", споделя в мрежата красивата Йоана.

Часове след като роди, тя сподели, че не го е очаквала и се разхождала в Борисовата градина, когато получава контракции. Решава да отиде на преглед в болницата, но там я приемат веднага заради разкритие от 8 см. Петрова ражда за по-малко от час.

А дни по-късно тя се връща отново в същото русло, като показа снимки от фитнеса и перфектната си форма. От кадрите се вижда, че красавицата няма никакъв корем и е стегната, независимо че ражда седмица по-рано. А прекрасната си форма тя неведнъж казва, че дължи на здравословния си начин на хранене.

Само преди година, по време на първата вълна на коронавирус, тя даде живот на първото си дете - дъщеря й Алена.
Красавицата е заедно със своя любим от три години.