С късмет и множество успешни прогнози се отчетоха играчите в пунктовете на „Евробет“, което им донесе заслужени печалби от играта „Еврошанс“.

Един от първенците е 61-годишният Евгени Чернев от Ардино, който работи като охранител. Той печели страхотната сума от 8 000 лева след познаването на 9 от 9 числа в играта „Еврошанс“. Успехът му е дублиран от неговия съгражданин Сезгин Рюстемм, който също спечели 8 000 лева с идентична прогноза.
8 000 лева пише върху чека и на Галина Златева от Правец. 60-годишната дама е имала предчувствието, че ще спечели и го следва безотказно, докато маркира своите 9 числа, които я довеждат до печалбата.

6 000 лева отидоха при Цветомир Велинов от Елин Пелин, който пожъна успех с познаването на 8 от 8 числа в играта „Еврошанс“.
Със сумата от 6 000 лева сред късметлиите се записа и участник от Твърдица. По 5 000 лева грабнаха цели четирима играчи от Казанлък, Костенец, Елхово и Чорбаджийско, а 5 320 лева отпътуваха за Благоевград,

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.