Попълнете търсена ключова дума или фраза

Страшна прогноза на Ванга за 2021 за дракона, червените пари, нашествие в Европа и... ВИДЕО

https://blitz.bg/obshtestvo/strashna-prognoza-na-vanga-za-2021-za-drakona-chervenite-pari-nashestvie-v-evropa-i-video_news781814.html Blitz.bg

Силен дракон ще завладее човечеството, трите гиганта ще се обединят, предрекла пророчицата

София, България 17 Ноем. 2020, 11:44 26554 прочита 9 коментара
Българската пророчица Ванга е безспорно един от най-големите феномени, раждали се някога по нашите земи, а и не само. Изследователи твърдят, че близо 85% от прогнозите на Ванга са изпълнени до този момент. До днес все още се твърди, че баба Ванга, както още я наричат милиони българи, е предсказала атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма.  Какво е предсказала Ванга за 2021 г., вижте в канала "OMG Facts" във vbox7, цитиран от Дарик.

Смята се, че Ванга предсказала значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато светът щял приключи. Какво е предсказала Ванга за 2021 г.

Точно преди смъртта си, на 85-годишна възраст, Ванга е предсказала, че 2021 г. "ще донесе нашествие на екстремисти" в Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от "нашествениците".

За 2021 г. тя също прогнозирала икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава. В момента има слух, че Путин възнамерява да се откаже от властта доста по-рано от предвиденото. Дали това точно ще се окаже истина, тепърва предстои да разберем.

The Sun гърми: Путин е повален от нелечима болест, оттегля се от властта скоро

Ясновидката предсказала, че "светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Ще има събития, които ще променят съдбата на човечеството".

За далечното бъдеще тя прогнозирала, че "животът в Космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път", а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

Зловещи предсказания на Ванга за 2021 г., а до 5079-а...

"Влаковете ще "летят", използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине." Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична.

"Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули", прогнозирала Ванга. Хора, които се опитват да тълкуват думите,  предполагат, че "драконът" е Китай, който се превърна в суперсила.

Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай.

9 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам