Майката, чието бебе бе извадено мъртво от Водното огледало, криела бременността си. 27-годишната казвала на свои роднини, че е болна, има тумор в стомаха и на това се дължи наедряването на корема й, пише 24rodopi.com, позовавайки се на отлично осведомени източници.

По думите им, мъжът на жената е в затвора и това щяло да породи съмнения за бащинството.
 
Припомняме, че 27-годишната потърсила лекарска помощ на 18 декември, след като родила в района на Водното огледало. Неизвестната съдба на бебето вдигна полицията на крак и започна претърсване на коритото на реката, което бе източено. На 19 декември униформените служители на реда и пожарникари откриха трупа на новородено момченце в централната част на Водното огледало.
 
Родилката е настанена в болница под полицейска охрана, а воденото досъдебно производство е за убийство на новородено от страна на майката.
 
Служителите от „Социално подпомагане“ в Кърджали работели от 2 години с 27-годишната майка. Две от децата й били предоставени за отглеждане на приемно семейство, а другите три били при нея, като за тях тя получавала помощ от родителите на мъжа й. Жената е раждала седем пъти, при едно от предишните детето е починало.
 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!