Хитовият детски спектакъл с истински кукли "Маша и мечока – БЪЧВА С МЕД" гостува в София, Русе и Пловдив в края на април, съобщиха организаторите от Жокер Медиа за "Руски дневник". Най-новата постановка на култовото представление ще гостува в Зала 1 на НДК на 22 април, в Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив на 23 април и в  голямата зала на "Доходно здание" в Русе на 27 април.

Заради големия интерес билетите за първите представления бяха разпродадени за броени дни, затова артистите от руската трупа ще представят по две постановки в градовете, където ще гостуват.


Специално за малките зрители представлението е с продължителност един час и включва музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.

Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: любвеобилната и изтощителна Маша, която  е подготвила поредните си изненади за родната публика. Пред нея ще се появи и добродушният гигант Миша, който обожава  мед, похапва  с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки. Миша обича спокойствието, докато палавата Маша вилнеее в къщичката му.

Руският анимационен сериал "Маша и Мечока" е преведен на 35 езика и се излъчва в повече от 100 страни по света. За да е по-достъпен за българската публика, той  е адаптиран и с дублаж на български език.