„Какво да направя за закуска?” – този въпрос със сигурност е измъчвал не една и две дами, че понякога и господа. Именно затова от jenata.blitz.bg се притичат на помощ и ви предлагат страхотни рецепти за бързи и вкусни рецепти. 

Преди време от jenata.blitz.bg споделиха с вас чудно вкусна и лесна закуска, която става за минутки.

Освен това от jenata.blitz.bg ви показаха страхотна рецепта за чудно вкусни мекички, които при това стават само за пет минути

Не бе отдавна времето и когато от jenata.blitz.bg ви предложиха рецепта и за чудно вкусна, лесна и бърза френска закуска, с която ще си оближете пръстите.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви покажат как да си направите уникални пълнени мекички, каквито гарантираме ви - никога досега не сте опитвали.

Тайната е в уникалното тесто, което се използва често в... китайската кухня.

Тънко, хрупкаво и не се разкъсва – така може да се определи тестото за тази чудно вкусна закуска. То се прави за минути. Можете да го съхранявате във фризера, разделено на порции, а щом ви притрябва за нещо друго да го използвате на мига.

Но какви продукти са ви необходими, как да направите пълнените мекички, както и много снимки ще видите на jenata.blitz.bg