Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува в социалната мрежа историята на Даниел Неволтамов. Мъжът, който е от Перник и е бил доброволец в търсенето на момчето, е без работа. Той е съгласен да работи всичко, което му се предлоци.

"Казвам се Даниел Неволтамов от гр Перник - работех охрана в дискотека в Перник, но ако бихте ми намерили квато и да е работа ще работя всичко - каквато и да е работа тел. 0896361053. Търсил е с приятели Сашко през цялото време", пише таткото на Сашко.

Доброволецът Ивайло търси Сашко, но изживя най-големия си ужас! Бащата на момчето спешно му...

Както БЛИЦ писа вчера Цветанов бе публикувал историята на друг доброволец - Ивайло Манасиев, който заради издирването на момчето остана за работа. Няколко часа по-късно стана ясно, че той вече има нов работодател.

Чудо се случи с доброволеца Ивайло, който бе уволнен, докато издирва Сашко

Припомняме, че хиляди хора се включиха в издирването на 12-годишното момче. Детето, което е аутист, бе в неизвестност 9 дни. В издирването му тогава се включиха специализирани екипи на полицията, жандармерия, планински спасители, специализирана техника и хиляди доброволци. Бащата на 12-годишния Александър дори обяви награда от 100 хиляди лева за откриването на момчето.

Ето кой ясновидец е предрекъл развръзката със Сашко с абсолютна точност! Сензационно ВИДЕО

Накрая малкият бе открит именно от доброволци в труднодостъпна местност до Перник. Сега той е в "Пирогов". 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук