Въпреки всички премеждия, през които мина крипто пазарът през последните месеци, цените на повечето утвърдени монети бележат ръст. Крипто ентусиастите са разединени по въпроса дали пазарът тръгва нагоре или това е само временен скок. 

Все пак, някои токени успяха да задържат цена и дори да отбележат ръст през последното полугодие. Очаква се тези 5 криптовалути да са хит на пазара през следващата година, затова смятаме, че са идеални за закупуване преди 2023.

Топ 5 криптовалути за закупуване преди 2023

Това са нови криптопроекти, всяка от които изпъква със специфични функции. Те разполагат с търсени инструменти, подкрепят полезна кауза, или са част от metaverse вълната.

 • Dash 2 Trade 
 • RobotEra 
 • IMPT 
 • Calvaria 
 • Lucky Block 

Защо да закупим Dash2Trade преди 2023

Dash2Trade има за цел да завладее пазара с усъвършенствания си набор от аналитични инструменти. Притежаването на токени D2T позволява на инвеститорите да получат достъп до широк набор от инструменти. Те включват:

 • Сигнали за търговия, които предоставят на търговците възможности за покупка/продажба. 
 • Стартирането на предварителни продажби ви позволява да следите предварителните продажби чрез система за оценяване на протоколи
 • Проследяването на предварителните продажби с помощта на нашата система за точкуване може да бъде много проницателно за това накъде се движи даден протокол.
 • Социални сигнали и анализ на веригата 
 • Инструменти за изграждане на стратегии
 • Известия за листване на монети

Dash2Trade е в етап на предварителна продажба. Тя се извършва на специална платформа. Трейдърите могат да закупят D2T токени чрез Ethereum или USDT. Трябва само да свържат своите крипто портфейли с платформата. 

Цената на D2T токенът в момента е 0,0476 USDT. Тази цена ще се покачи в следващите етапи на предварителна продажба. Следващият етап ще започне, когато бъдат продадени предназначените за целта 35 милиона D2T токени. Цената ще бъде 0.05 USDT. 

Трейдърите могат да закупят минимум 1000 Dash2Trade токена на цена от 47.6 USDT. 

 

Защо да закупим RobotEra преди 2023

RobotEra е поредният обещаващ metaverse проект, базиран на ETH. Екипът цели да създаде свят, в който играчите могат да закупуват терени и строят сгради. Те също така ще могат да продават тези имоти или да печелят пасивен доход чрез организиране на събития в тях. 

Потребителите ще са представлявани в тази вселена от роботизирани аватари (както предполага и заглавието), като възможностите за създаване на уникален образ са безкрайни. Инвеститорите ще могат да създават уникални игри, базирани на ETH blockchain и токенът TARO. 

TARO e ERC-20 токен. Той e в основата на тази метавселена и служи като валута на играта. Той е в предварителна продажба с цена от $0.02. Очаква се тя да скочи до $0.025 в следващия етап. 

Минималната инвестиция, която трейдърите трябва да направят е 1000 токена, което се равнява на $20, без таксите на ETH. TARO може да бъде закупен чрез ETH или USDT. 

Защо да закупим IMPT преди 2023

 

IMPT цели да даде блокчейн алтернатива на намаляването на въглеродния диоксид чрез NFT и въглеродни кредити. Освен това, The Impact Project ще даде на потребителите си модерна социална мрежа. 

Тази платформа ще осигури въглероден кредит, който ще може да бъде проверен чрез блокчейн и NFT. Така рискът от измами ще бъде сведен до 0. 

 

 

IMPT е социално-ориентирана платформа. До сега тя е сключила повече от 10 000 партньорства с топ брандове от цял свят, включително LEGO и Microsoft. Те ще подпомогнат каузата им да достигне до възможно най-много хора. 

IMPT e в процес на предварителна разпродажба. Цената за закупуване на токен е $0.018, при 3 милиарда токена максимално предлагане. Очаква се цената за токен да се покачи до $0.023, а в продажба да влязат още 660 милиона токена. Последната, трета фаза, която ще се случи през 2023 ще добави още 540 милиона IMPT токена на цена от $0.028.

 

Защо да закупим Calvaria преди 2023

 

Calvaria е нова P2E крипто игра, която се развива във вълнуваща вселена, където играчите могат да създават персонализирани тестета и да се борят с други играчи. Тези карти са NFT и са собственост на играча. Играта се управлява от децентрализирана автономна организация (DAO).

RIA е токенът на Calvaria. Това е ERC-20 токен, който позволява на играчите да търгуват в играта. Има фиксирано предлагане от 1 милиард токена, като 300 милиона са на пазара в рамките на първата предварителна продажба. Още 250 милиона ще бъдат включени при стартирането на Calvaria. 

 

 

Можете да закупите RIA в рамките на текущата предварителна продажба още сега. Токените се предлагат на цена 1 USDT за 100 токена RIA, което прави цената на RIA около $0,01. Това е най-ниската възможна цена, тъй като тя ще се повиши при следващите предварителни продажби и след стартирането на Calvaria. 

Calvaria планира да продаде 30 милиона токена, за да събере $300 000 за по-нататъшно развитие на проекта.

 

Защо да закупим LuckyBlock преди 2023

 

LuckyBlock e публична компания от 2022, като достигна бързо пазарна капитализация от няколкостотин милиона долара. Това стана благодарение на листването на ATH на PancakeSwap и LBank на цена от $0,0097.

Целта пред LBLOCK токенът е да създаде световна децентрализирана платформа със справедливи състезания. Може да участва всеки, като закупи LBLOCK NFT. 

Стартирането на казино платформата на LuckyBlock и платформата Sportsbook изпрати цената на LBLOCK в небето. Това може да увеличи потенциала за растеж на токена, особено след като монетата преодоля нивото на съпротива от $0,00016, като в момента тества ново ниво на съпротива от $0,00025. 

Преминаването на това ниво може да изтласка цената на LBLOCK до $0,00040 и дори до $0,00060 щатски долара.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук