На 10 ноември в 10:00 часа, най-голямата верига за бяла и черна техника в България - Техномаркет ще отвори вратите на 50-тия си магазин - в град Добрич. Разположен е в новия Ритейл парк в гарда срещу Kaufland.

По повод официалното откриване Техномаркет Добрич ще посрещне своите първи клиенти с редица изненади. Ексклузивни оферти са предвидени само за новия магазин в града. Клиентите на веригата ще могат да участват в томбола със супер награди, между които телевизор, пералня, телефон и много други. За първите 200 клиенти, закупили стока над 200 лева, ще има подарък бутилка вино.

За Техномаркет:

Със своите 50 магазина, Техномаркет е най-голямата верига магазини за черна и бяла техника в България. Магазините предлагат световноизвестни марки във всички ценови категории – бюджетни, среден клас и премиум. Асортиментът включва марките: SAMSUNG, Miele, Apple, AEG, Bosch, Whirlpool, Gorenje, Philips, Tefal, SONY, LG, Rowenta, Asus, Acer, HP, Tesy, Елдом, NEO и много други.

Техномаркет предоставя на своите клиенти и голям пакет от сервизи и услуги като безплатен транспорт в рамките на града, допълнителни гаранции, монтажи, възможност за покупка на стоки на изплащане с удобни месечни вноски и много други.