Днес на площад „Кракра“ в Перник, екипът на Български спортен тотализатор раздаде много печалби и чисто нов луксозен автомобил. От СПОРТ ТОТО пристигнаха в града с невероятни джакпоти за над 6 663 000 лева, които събраха тото феновете от града на площада.

Чисто нов луксозен автомобил Форд Мондео бе връчен на късметлия от града. Возилото е спечелено чрез жребий от играта „Тото 2 – 6 от 49“ в 68-ия тираж на 25.08.2019 г. Освен прекрасната нова кола в Перник, тотото раздаде и печалби от специалната ТОТО томбола. От спортен клуб „Миньор Перник“ пък представиха демонстрация по борба.

Късметлията, който подкара новото возило е Севдeлина Александрова. 46-годишната перничанка рядко пропуска тираж и когато играе, го прави със случайно избрани числа. Когато разбрала, че печели, Севдeлина веднага съобщила на мъжа си.

Двамата проверявали на няколко пъти квитанцията, за да са сигурни, че не е станала грешка. Семейството все още е в еуфория от печалбата.Севдeлина получи ключовете за автомобила от г-жа Галина Маджарска, районен мениджър в БСТ. „Честито на Севделина! Пожелавам на всички участници много здраве и късмет! Дано следващият тото милионер е от нашия регион!“ допълни г-жа Маджарска.

Специалната ТОТО томбола зарадва късметлиите с още много печалби. Най-големият щастливец от нея се оказа Мила Стоянова, тя грабна чисто нов ЛЕД СМАРТ телевизор. Галина Димитрова пък ще се наслаждава на безплатна тренировка по бокс със спортен клуб „Миньор Перник“.