Строителният предприемач Владимир Колев-Несито и ресторантьорът Пламен Бакалов са собствениците на двата супер автомобила, които днес бяха регистрирани в КАТ Бургас. Това съобщава изключително достоверен източник, цитиран от Флагман.бг.
 Двама бизнесмени шашнаха Бургас с ултраскъпо Ламборгини и уникален Ролс Ройс СНИМКИ/ВИДЕО

БЛИЦ припомня, че стойността на двете коли е над 1,1 млн. лева.

Зад волана на ултраскъпото Ламборгини Урус ще седне Владимир Колев. Джипът е регистриран на името на фирмата му „Ти ви хотел“ ООД, а още снощи десетки бургазлии останаха шашнати от колата, след като видяха как я вкарват на платформа в бившия Пионерски дом на ул. “Пейо Яворов“ в центъра на града.


Несито от днес ще седне зад волана на лускозното Ламбо Урус, а бизнеспартньорът му Пламен Бакалов ще управлява скъпия Ролс Ройс

Несито управлява изключително мащабен бизнес. В първите години на Демокрацията той започна като чейнчаджия, а днес е изградил истинска империя.

Той е собственик на бившия Пионерски дом, закупи бившия сервиз на „Москвич“ в ж.к.“Изгрев“ за 7,6 млн. лева, а преди няколко години първо купи бившия дом „Ронкали“, след това засели сирачетата в гората край Бургаските минерални бани, извади си разрешително за строеж на мегасграда и продаде проекта, спечелвайки само с един подпис над 3 млн.евро.Пламен Бакалов e считан за близък съратник и бизнеспартньор на Несито. Той който развива сериозен бизнес, но в Бургас е известен преди всички като собственик на луксозния ресторант „Норма“. Той е притежателят на спортния „Ролс Ройс Writh“.

Бакалов ще управлява най-скъпия „Ролс Ройс“ в Бургаска област, който засенчва всички останали. Колата е с врати тип „прилеп“, 632 конски сили. Цената на този модел е между 550 и 570 хил.лева.


Това е новата кола на Пламен Бакалов

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!