Бившият премиер Борисов ще води листи в София и Пловдив, аз ще водя във Велико Търново и Благоевград. Лиляна Павлова застава срещу Стефан Данаилов във Варна. Всички други водачи на листи а предстоящите избори също са ясни. Скоро ще ги обявим". Това разкри по БНТ председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.
"В Кърджали ще бъде Цвета Караянчева. Тя се справя перфектно там, лидер е и успява да увеличава общинските ни съветници", посочи дясната ръка на Борисов.

Според него сблъсъкът в смесените региони битката ще е между ГЕРБ, ДПС и ДОСТ.

"В Бургас Ивелина Василева ще води листата", разкри още Цветанов. Той изтъкна, че основните приоритети на ГЕРБ ще са жизнен стандарт, образование и здравеопазване.

Ще има много сериозни промени в сектор "Сигурност". От законодателен план сме направили почти всичко, сега трябва да се работи повече в организационен план. Трябва да подготвим едни полицаи, които да разследват престъпленията максимално бързо. Задължително е да има полицаи във всяко едно населено място", допълни бившият вътрешен министър.

Според него трябва да се сменят старите автомобили с нови, също по-добро облекло за униформените и като цяло да се улесни работата на полицаите. Цветанов заяви още, че на презентация ще обърне специално внимание на телефонните измами.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!