Тъй като години наред се е борила с кожни раздразнения и съпътстващо врастване на космите, Мая Симеонова най-добре знае какво трябва да изтърпят повечето жени, след като се обезкосмят. Това 29-годишно момиче търси най-доброто решение за обезкосмяване в продължение на цялата си младост. Копнежът ѝ да има гладки и красиви крака я мотивира най-накрая да намери решение. Мая устоява – сега тя се обезкосмява безболезнено и вече не я притесняват зачервявания, нито пъпките или врасналите косми, оставащи след епилация. Най-сетне Мая не трябва да крие краката си под дънките.

Надяваме се, че историята ѝ ще помогне на всички онези, които искат да премахнат окосмяването без раздразнения и враствания, а мислят, че това е невъзможно.

В: Каква беше повратната точка, която те подтикна да намериш ново решение за обезкосмяването?
Мая: Миналата година ме оперираха, заради враснало косъмче в областта на слабините. Проблемът с подкожните косъмчета ме мъчи откакто започнах да се обезкосмявам, но миналата година за първи път ми се наложи да си направя операция. Тази година ми се случи същото. Появи ми се враснал косъм на същото място, образува се огромна гнойна пъпка и отново трябваше да се оперирам. Интервенцията не е болезнена, но е неприятна, а проблемът се връща отново и изисква последваща намеса. Страшно се притеснявах, че ще трябва да си оперирам врасналите косми цял живот – те бяха по цялото тяло. Толкова беше ужасно, че дори през лятото трябваше да нося главно панталони. Днес почти не нося панталони и не се налага да си крия краката, защото те най-сетне са съвършено красиви.В: Какви методи за обезкосмяване си пробвала преди?
Мая: Какво ли не съм пробвала... Разбира се, ползвала съм бръснарски ножчета, но след това кожата ми беше раздразнена и зачервена, а космите започваха да растат моментално. След това научих за фотоепилацията. Веднага реших да пробвам. Впрочем след 5-6 изключително болезнени процедури нямаше никакъв ефект – просто хвърлих една маса пари на вятъра. И точно когато си помислих, че нищо не може да ми помогне, открих начин как буквално "да унищожа" космите без кожата да ми се раздразни, без да чувствам болка или да ми се появят подкожни косми. Видях, че мога да имам красиви и гладки крака и вече нищо не можеше да ме спре.В: Какъв е този метод за безболезнено обезкосмяване и спиране растежа на врасналите косъмчета, който си открила?
Мая: Открих Star Silk Pro – нещото, което ме спаси. След първото ползване забелязах, че няма раздразнения и това ме изуми. А когато след една седмица забелязах, че косъмчетата растат по-бавно и не се врастват, бях на седмото небе. Продължих да ползвам това средство за обезкосмяване редовно. Почувствах, че най-накрая мога да покажа краката си. Трябваше само да се въоръжа с търпение, защото дългогодишната борба с врасналите косъмчета и раздразненията бяха оставили следи по краката ми.В: Ще ни разкажеш ли повече за това "чудо" Star Silk Pro?
Мая: Всъщност това е възглавничка с кристали. Може да звучи откачено, но ако не беше тя, вероятно още щях да се мъча с косми, враствания, раздразнения и подобни... Тя ми помогна да обезкосмя безболезнено всички части от тялото ми и то без да получа кожни раздразнения, зачервявания или да ми се появят подкожни косми. До момента, до който не започнах да ползвам Star Silk Pro, си мислех, че ще се боря с тези си проблеми цял живот. Открих Star Silk Pro и реших да го пробвам, въпреки че се притеснявах, че това е поредният безполезен рекламиран продукт за обезкосмяване. Видях какво пише и реших, че може да помогне... Ще празнувам този ден до края на живота си!

В: Искаш да кажеш, че именно тази "възглавничка" ти е помогнала да се обезкосмиш безболезнено и да спреш врастването на косъмчетата?
Мая: Именно това искам да кажа (смее се). Повярвайте ми, и аз си помислих колко откачено звучи. Това е възглавничка с кристали, която всъщност заглажда върха на косъмчетата. Едновременно прави лек пилинг на кожата и премахва горния мъртъв слой кожа. Тези кристали са достатъчно нежни – те не дразнят кожата и не я нараняват. От друга страна премахват мъртвите клетки от горния слой кожа. Ползвах я редовно се обезкосмявах само със Star Silk Pro. Струваше си.В: Колко често използваш Star Silk Pro?

Мая: Не толкова често, колкото съм ползвала бръснарското ножче, докато се бръснех. Със Star Silk Pro косъмчетата растат доста по-бавно. Реално трябва да се обезкосмявам веднъж на две седмици, което е наистина супер. А и е много лесно и бързо – обезкосмяването не отнема много време. Прекрасното е, че може да се ползва за всички части на лялото, така че го ползвам и за лицето. След това кожата си остава мека, гладка и нежна. За първи път имам мека кожа и никога повече няма да позволя да е така занемарена, както беше преди да започна да ползвам тази възглавничка.
 


В: По какъв начин това откритие промени живота ти?
Мая: Много по-щастлива съм. Започнах да нося дрехите, които обичам и вече не трябва да прикривам раздразнената си кожа. И на басейн и на море вече не трябва постоянно да нося парео, за да не зяпат хората в раздразнените ми крака и слабини. Сега нормално показвам тялото си, когато нося бански. Всичко се промени из основи. Не осъзнавах доколко едно малко нещо може да промени живота. Сега много мои приятелки търсят от мен съвети как да се грижат за краката си и как да се обезкосмяват. Борила съм се с врасналите косми и раздразненията по кожата цял живот – след като аз успях да преборя тези проблеми, може всеки.
 


В: Имаш ли съвет за онези, които се борят с врасналите косми, възпаленията и болките?
Мая: Правете си пилинг редовно и нека кожата ви винаги да бъде добре хидратирана. Ползвайте хидратиращи кремове, но избягвайте да третирате кожата с много силни химични вещества, защото това може да я направи още по-чувствителна и да я раздразни допълнително. Заедно с космите обезкосмяването с восък и бръсненето нараняват и повърхността на кожата, затова трябва да избягвате тези методи. Вместо това ползвайте Star Silk Pro за обезкосмяване. Така ще избегнете раздразнението и врастването на косъмчетата. Аз най-сетне имам красива и гладка кожа. Справих се с всички онези проблеми, които носят със себе си многото различни начини за обезкосмяване. Кожата ми е добре поддържана и съм супер щастлива от този факт.

Тайната на ефикасното обезкосмяване, което спира появата на врасналите косми е открита, смаяни козметици я наричат модерно чудо.След интервюто с Мая откликнаха мнозина доволни клиенти, пробвали този продукт. Много от тях споделиха, че обезкосмяването е безболезнено и лесно. Също така казаха, че правят леки кръгови движения с възглавничката, сякаш си правят пилинг. Всички са въодушевени, че методът е напълно безболезнен.
 


Както Мая каза сама сега безболезненото и лесно обезкосмяване е възможно. Ако ползвате Star Silk Pro, е важно да не прилагате други методи за обезкосмяване. Така с времето ще изкорените врасналите косъмчета и ще намалите раздразнението на кожата.

Най-големите предимства на продукта Star Silk Pro за лесно постигане на съвършено гладка кожа:
  • безболезнено обезкосмяване
  • прави кожата гладка и мека
  • прави пилинг на кожата
  • подобрява микроциркулацията
  • спира врастването на косъмчетата
  • не предизвиква кожни раздразнения.
Ако искате да сложите край на борбата с прекалено бързия растеж на косъмчетата, врасналите косми, раздразненията и болките, а не знаете как да го постигнете, имаме добри новини за вас.Само за читателите на тази статия дистрибуторът предоставя намаление от 50% – при условие че поръчате ВЕДНАГА!
Вместо за 79,94 лв, което е редовната цена на продукта, днес ще получите този продукт за безболезнено обезкосмяване за САМО 39,97 лв! Побързайте, количествата са ограничени. КЛИКНЕТЕ ТУК >>