25-годишната Симона Лулеова, дъщеря на полицая Иван Лулеов от село Баня, който дълги години бе съден за убийство на крадец, по време на работата му, е полицайката, заловена с близо половин килограм марихуана. Това съобщава Struma.com.

Симона от няколко години работи в полиция в София, след като не успя да си намери работа на територията на ОД на МВР Благоевград. Тя има сестра близначка, с която се изнесли да живеят и работят в столицата.

Сестра й - Силвия, също попадна в медиите преди време, тъй като бе жестоко пребита от ревнив травестит, пред блока и в София.

Момичето буквално бе обезобразено, казват от ревност. Травеститът не можел да й прости, че е по-красива от него. Момичетата имат и брат, който в момента е в "Пирогов" със счупена челюст, жертва на побой, станал преди няколко дни.

Младата полицайка, спипана в голяма издънка край Разлог, не е случайна! Баща ѝ бил...

По случая нямаше гласност от страна на полицията, затова и една от сестрите каза, че без причина е пребит брат й, а насилникът бил освободен от полицията без всякакви последствия.

Твърдението й бе проверено и се оказа, че участниците в побоя са разпитани и не е вярно, че няма никакви последствия за мъжът, счупил челюстта на брат им.

Бащата им, вече пенсионер, през 2013 година уби крадец, заловен по време на негово дежурство, и го уби. След години съдебна сага, той бе оправдан, заявявайки, че е действал при самозащита и, че ако не е действал, е щял да загине той. Още в първите съдебни зададения Лулеов твърдеше, че не може да стои в ареста, за да се грижи за трите си деца. 

По случая със Симона е образувано дознание, тя остава в ареста. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук