Полицията затяга обръча около знаковия наркобос Димитър Желязков-Митьо Очите, научи БЛИЦ. През последните дни спецченгетата предприеха серия арести на свързани с него лица от морския ъндърграунд. Един от тях (на снимката отдолу) е бил прибран в Слънчев бряг.
Митьо Очите успя да се изплъзне от полицейската блокада и по непотвърдена информация е напуснал България през Гърция с фалшива лична карта.

За опитен престъпник като него е детска игра да плати 300 лева за подправен документ и да изчезне от пределите на страната. Нищо чудно полицейска къртица да го е предупредила какво му се готви и той да е имал достатъчно време да си приготви сак с дрехи и още един с кеш, който ще му осигури по-плътно прикритие.
 

Спецполицай е оковал с белезници приближен на Митьо Очите до белия му Мерцедес S-класа в Слънчев бряг

Спецпрокуратурата продължава с разследването на дейността на Митьо Очите и ортаците. Мутрите ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за цял набор от Наказателния кодекс.

Както медията ни информира първа, МВР и магистратите успяха да заловят и преките извършители на палежа на култовата дискотека 4You и предстои да им повдигнат обвинения.

Двамата ямболии имат индиректна връзка с главорезите, които работят за Митьо Очите. 

Крайно време е държавата да се намеси решително и да смачка шепата престъпни босове, които й се надсмиват и по този начин ни връщат към средата на 90-те години.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!