В живота си съм се стремял да бъда много далеч от партийни принадлежности. Какво да направя, че приятелите ми са партийни лидери. С тези думи певецът Веселин Маринов коментира спекулациите, че ще става зам.-председател на новия политически проект на Цветан Цветанов. 

"С Цветанов се чуваме и виждаме рядко – може би един път в месеца, когато групата ни се събира, примерно за рожден ден на някого. Последното нещо, което може да ми дойде на ум, е да стана заместник-председател в бъдещия политически проект на Цветанов“, коментира Маринов в телевизионно интервю.

„Какво да направя, когато приятелите ми са били лидери – първо бях много близък с Жан Виденов, после с Цветан Цветанов. Този слух сега ми дойде в повече.

Тъкмо отшумя репликата на Бойко Борисов, че му омръзнало все да слуша Веско Маринов, и сега се появи това. Но от дете съм свикнал да не се обяснявам“, сподели още звездата.

Според певеца, хората скоро няма да се отърват от стреса като резултат от социалната изолация. Преди дни двама мъже буквално се нахвърлили срещу него, защото се забавил да сложи маската си в голям магазин за бяла техника.