"Крайно време е властта да покаже, че в България има държава, а не цари анархия. Виждаме как са се разбеснели някакви Глишевци и потъпкват достойнството на българската полиция. За такива действия като техните в нормалните държави по цял свят и в Америка следват арести".

 Това заяви пред БЛИЦ Вежди Рашидов по повод протестите срещу Столична община, които ескалираха през последните дни и зад които стои бутиковата партия "Дай България" и отломките от мракобесния кръг "Агнешки главички".

"Шайката на Прокопиев се е развилняла. Не е нормално в една демократична държава да се случват подобни безобразия. Демокрацията означава, че властват редът и законът. Останалото е беззаконие", подчерта Вежди Рашидов пред БЛИЦ.

Председателят на парламентарната комисия по Култура и медии коментира с горчивина злобното поведение на протестърите срещу кметицата на София Йорданка Фандъкова.

"Не искам Слави Трифонов, който в неговия тъжен живот е създал песента "Няма такава държава" да се окаже прав. Българските полицаи трябва да имат достойнство, което не може да се потъпква от различни елементи", посочи Рашидов пред БЛИЦ.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!